Wie zijn wij? 

Wij zijn Paul & Linda Scholtens-Kamstra en wonen met onze lieve 2 hondjes Lilou & Ivy op boerderij Lamkumaheerd in Uithuizermeeden 
( noord-groningen ) .

De boerderij is sinds 1856 in de familie en wij verbouwen graan en suikerbieten. 
Wij zijn de 5e generatie op de boerderij. In de tuin staat een prachtige oude walnotenboom die in 1888 gepoot is door Paul zijn opa. De boom is een heerlijke plek om onder te zitten tijdens warme zomerse dagen. 
Sinds 2007 runnen wij hier ook een gezellige B&B en in de zomermaanden verwelkomen wij dan ook vele gasten uit Nederland en buitenland. Sinds 2009 zijn wij aangesloten bij B&B.nl en zijn we gecertificeerd met 3 van de 5 tulpen. 

Paul is een geboren boer en woont en werkt al zijn hele leven op de boerderij. Linda heeft 16 jaar in het onderwijs gewerkt in de stad Groningen, zowel in het regulier en speciaal onderwijs. Linda heeft een aantal jaar creatieve workshops gegeven op de boerderij maar helaas wegens ziekte en herstel heeft ze dit voorlopig moeten stoppen. 

In 2023 hebben we het huisje een opknapbeurt gegeven en is de slaapkamer aangebouwd.
De B & B is sinds de corona pandemie in 2024 weer voor het eerst open en hebben we onze eerste gasten al weer mogen verwelkomen!

Veel plezier op onze website en we hopen u een keer te mogen ontmoeten op onze mooie boerderij en Bed & Breakfast.

Vriendelijke groeten, Paul & Linda Scholtens