Gastenboek

Hier kunt u een berichtje achterlaten over uw ervaringen van uw verblijf in onze B & B. 

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Ervaringen van gasten

- Hans & Marlon -  Juli 2019

Door de gastvrijheid van Paul & Linda voel je je vanaf het eerste moment op je gemak.
Lamkumaheerd heeft alles om tot rust te komen. 
- Hans & Marlon - 

- Bert & Marion Schriever- Scholtens - Juli 2023

Wat  hebben we genoten bij jullie prachtig onderkomen. Voor herhaling vatbaar. Lieve gastvrije mensen, prachtige tuin, gigantische vergezichten, rust en ruimte. Wat wil je nog meer. Iedere ochtend een geweldig ontbijt en je kan zelf daar je warme maaltijd klaarmaken. Goed bed, fijne stoelen. Wat mag je nog meer wensen?

Toplocatie!!!   

Johan & Anja de Vries -  Juli 2023

Heerlijk om tot rust te komen. Wij waren op de fiets door de provincie Friesland en Groningen en kwamen uit op deze mooie plek. Gastvrije ontvangst, mooi huisje van alle gemakken voorzien en de bedden slapen goed. Ontbijt was prima, we komen zeker nog eens weer! 

Wim & Maaike -  Juli 2023

We zijn voor het eerst een weekendje in deze provincie geweest en we kwamen er als snel achter dat dit veel te kort is. Er is zoveel moois te ontdekken in de omgeving. Het huisje is een heerlijke plek, mooi ingericht, bedden slapen goed en het ontbijt is lekker. Paul en & Linda zijn zeer gastvrij. Tot een volgende keer !

Franc & Miriam -augustus 2023

Een mooi tuinhuis (2 gedeelten) liggend in een hele mooie tuin met prachtig uitzicht over de landelijke omgeving. Voor rustzoekers is dit een prima locatie! 
Prima ontbijt, fijne gastvrouw - en heer. Dichtbij de mooie stad Groningen met zijn vele leuke en gezellige winkeltjes en restaurants.

Hans & Marlon - augustus 2023

We hebben voor de derde keer genoten van de geweldige locatie. We hebben heerlijk relaxt en uiteraard elke dag genoten van het ontbijt. Het huisje is uitgebreid en nog mooier geworden. De gastvrijheid van Linda & Paul is onveranderd goed!

Josie & Sven- Augustus 2023

Fantastisch !  bedankt voor de gastvrijheid. De hondjes zijn ook zo gezellig. Ontbijt was heerlijk en het huisje is van alle gemakken voorzien, echt een aanrader !

Wim & Alice - Augustus 2023

Wij komen zeker nog eens terug! Drie dagen heerlijk gefietst in de omgeving, gastvrij ontvangen met koffie en warme cake, bedden slapen goed en het ontbijt was top!